lasting side ...

Om oss

Nøkkelferdig Bjørnfjell Hytte er økologiske bygninger.

Vi er en solid bedrift med ufravikelig fokus på kvalitet og service. Hyttene gjenkjennes på anvendelse av solide og moderne utførelse.  VI spesialisert på levering nøkkelferdig og mobile hytter av til helårsbruk innen fritid, turisme, ferie og kantor bruk.

Det er til helårsbruk med modern design, fine detaljer og holdbare materialer - levert helt ferdigbygd - direkte til tomt – klar til bruk. Du kan flytte inn umiddelbart.
Modulene kan kombineres både horisontalt og vertical i høyden 2 etasjer, noe som gir en svært høyt potensial og arkitektonike stiler.

Feridigbygg du kan bruke som sjøhytte, kontor, minihus, bolig, badstu, gjestehus, hytte, ekstrarom, treningsrom, nytt hjem for svigermor, utleiebygg i hagen, flykningebolig, lite hus for de som ikke kan ha bolig til milioner.

Vi leverer kun moderne produkter av beste eco kvalitet og til en fornuftig pris.

En nøkkelferdig hytte er drømmen for mange. Med en Bjørnfjell Hytte mener vi en hytte som er komplett innredet, som du flytter rett inn i, fyrer på peisovnen, lager mat, spiser og slapper av i ”dagsengen” etter middag. Alt av innredning er på plass, slik at du kan nyte hyttelivet.

Filosofien for vår nøkkelferdig modulhytte har hele tiden vært estetikk og funksjonalitet. Vi ønsker å tilby deg som kunde et system som enkelt kan skreddersys dine behov, samtidig som vi leverer et produkt som ivaretar sine omgivelser.

Når det gjelder våre produkter, velger vi å kalle disse feriehus og ikke husvogner. Dette fordi kvaliteten vi leverer er en helt annen enn det som vanligvis er levert av engelske og franske produsenter. Som kunde er nok de første tingene du legger merke til materialvalg, bl.a. det flislagte badet med det vegghengte toalettet. Skulle du av en eller annen grunn likevel ønske en annen produsent, kan vi sannsynligvis leverer også disse. Vi skaffer det meste, men anbefaler deg og gjøre en grundig sammenligning først.

Kontakt

Ta gjerne kontakt for informasjon

 

Norsk og Svensk

TLF:  486 57 920

E-post: bjornfjell.hytte@gmail.com

Kontaktperson: Asbjørn

Adresse: Gamle Ålgårdsveien 70

 

                4325 Sandnes

 

Bjørn Fjell Hytte, Gaupeveien 30 b, 4323 Sandnes, Norge
Ring til oss: + 47 48657920,
ikona facebook
ikona allegro